Azwa@Wawa@CikWa@KakYong
Berkawan biar beribu...
By: Azwa Saini

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Sunday, 12-Oct-2008 18:00 Email | Share | | Bookmark
Salam Aidil Fitri 2008 (1429H)

Kak Yong & Adeq
(^_^)
oo(^_^)oo
View all 22 photos...
Salam Aidil Fitri Maaf Zahir Batin buat kawan-kawan semua...

Hari Selasa sehari sebelum raya, jam 6.30 petang kami bertolak balik ke Kuala Kangsar. Izah yang drive, ayah kerja dan akan balik pada hari Jumaat. Tiba di kampung lebih kurang jam 10.30 malam. Biasalah, bila dah ramai, mata yang mengantuk pun tak mau pejam..pukul dua pagi baru senyap...

Pagi raya, kaum hawa berada di dapur menyiapkan hidangan, kemas-kemas sket..kaum adam menunaikan solat sunat raya...balik dari masjid/surau ayah ngah mengepalai bacaan yassin dan tahlil yang merupakan acara wajib setiap kali berkumpul raya.

Pastu acara bergambar posing gila-gila sket..dah petang gi beraya ke Temong..

Hari Raya kedua beraya di Taiping dan Ipoh. Hari Raya ketiga ke Taman Jasa..

Raya keempat balik KL..sebelum tu singgah Sayong, majlis kenduri saudara sebelah ayah..kat situ baru dapat jumpa makcik-makcik dan sepupu sebelah ayah..

Petang nak dekat Maghrib baru sampai Ampang..yahoo...

Wassalam...


Wednesday, 12-Mar-2008 08:00 Email | Share | | Bookmark
Epal & Pisang Mayonis Dan Alter Paper Clip

Epal & Pisang Mayonis
Paper Clip - Love
Paper Clip - Wawa
Hari Sabtu yang mendebarkan, semua orang sibuk dengan pilihanraya sehinggakan tiada mood untuk masak tengahari ...Nasib bail dapat dua pek nasi lemak dari khemah perayu undi untuk tengahari itu dan petangnya pulak aku buat pencuci mulut iaitu epal & pisang mayonis..Dua biji epal dan sebiji pisang dipotong kecil dan digaulkan dengan satu sudu mayonis..Aku tak berapa mahir tentang kiraan kalori nya, janji dapat makan ..

Dan petang itu juga, aku menyiapkan 'Alter Paper Clip' yang dipelajari di Lovescrap untuk swapping kali ini..Dah selamat diposkan kepada Ida, cuma menunggu untuk dapat paper clip daripada peserta2 lain pulak...


Monday, 10-Mar-2008 08:00 Email | Share | | Bookmark
Digital Scrapbook

Many Faces of Me
Introvert (Supporter)
Sisters
Ingat tak sebelum ni aku cerita mengenai paper scrapbook? Sekarang ni aku nak cerita sikit mengenai digital scrapbook yang aku buat pulak..aku masih beginner lagi dalam dunia digital ni jadi aku cuma guna Microsoft Publisher je dulu..template design dan warna dah ada cuma nak kena pandai merekaletak dan mengolah design itu supaya menjadi lebih menarik lagi...

Ini antara page yang aku dah siapkan, ringkas saja tapi pening jugak la nak membuatnya...terima kasih...


Tuesday, 11-Dec-2007 12:15 Email | Share | | Bookmark
Paper Scrapbook

Abby and Fazmi
Early in the Morning
We are Ready
View all 12 photos...
Lamanya tak update fotopage ni..Kenapa? Sebab = Sibuk la konon + xde gambar terbaru + xde cerita terbaru...Ni pun saja nak kongsi satu daripada hobi aku iaitu scrapbooking.

Scrapbook ni untuk kita bercerita tentang apa saja yang disertakan dengan gambar dan karangan pendek..Page ini dihiasi dengan embellishment supaya nampak lebih menarik. (Macam biodata/autograf yang kita buat masa zaman sekolah dulu...). Tujuannya sebagai tatapan dan makluman pada masa hadapan mengenai apa yang berlaku sekarang..sejarah + kenangan.

Itu paper scrapbook, ada jugak scrapbook yang dibuat secara digital...yang ni aku tengah belajar dan buat masa ni aku guna Microsoft Publisher je..

Ini hasil kerjatangan aku...dare to comment? Thank you


Saturday, 20-Oct-2007 20:30 Email | Share | | Bookmark
Hari Raya Aidilfitri 1428

Ayah dan Ibu
Kami Sekeluarga
Makannnn...
View all 5 photos...
Pada Hari Raya Aidilfitri tahun ini, kami sekeluarga menyambutnya dengan meriah di kampung kami - Kuala Kangsar, Perak...Walaupun hujan turun sepanjang hari, namun kami berasa sangat seronok...(erk..apasal ayat aku macam kat sekolah rendah..? )


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net